Elizabeth Bovoli til Design Region Bergen

Møt Elizabeth Bovoli – i høst overtar hun rollen som arrangements- og kommunikasjonssjef etter Stine Fantoft Berg

Publisert 04.06.2018

Bak seg har Bovoli fem lykkelige barndomsår på stranden i Italia, trommeerfaring fra pop-punk band og mye sang. Hun er grafisk designer på papiret, men med arbeidserfaring fra musikk, kultur og også design i KODE. 

Etter Videregående studerte hun reiselivsledelse, videre tok hun markedsførings- og økonomifag. Hun har vært innom mange felt i arbeidslivet, som butikksjef, markedsansvarlig, og nylig ansvarlig for KODE medlem (medlemsklubben til KODE). Som hun selv oppsummerer det: en god kombinasjon av administrasjon og kultur.

– Jeg startet tidlig å jobbe med kultur, og har blant annet vært aktiv i en jazzklubb. Så gikk veien videre til klassisk musikk og jeg jobber for tiden med «Grieg Minutt for minutt»-prosjektet i KODE. Nå ser jeg spent fremover, forlater musikken og går inn i Design Region Bergen. 

Hva gleder du deg til? 

– Jeg ser frem til å bli kjent med designmiljøet i Bergen, både medlemmene og de som jobber i DRB. Jeg gleder meg til å få utvidet mitt begrep av design. Design er mye mer enn hva en ser. Og jeg ser frem til å komme inn i en ny verden – jeg er veldig spent og bittelitt nervøs. 

– Jeg har deltatt på en del arrangementer i forbindelse med Raff Designuke (nå Bergen Design Festival). Da tenkte jeg at dette var et fagfelt og miljø som appelerte veldig til meg. Her kunne jeg tenke meg å jobbe!


Velkommen Elizabeth, vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Margrethe Vikan Sæbø

Skrevet av Margrethe Vikan Sæbø
Strategisk historieforteller