SRF FagFrokost: Tillitsbasert ledelse og gamification

Dato & tid
20.03.2018 08:00 — 20.03.2018 10:00

Sted: KODE 1

Velkommen til FagFrokost i samarbeid med Miles

Publisert 09.03.2018

Tema 1: Tillitsbasert ledelse som forutsetning for digital innovasjon

Innovasjon og digitalisering krever en kultur for å kunne prøve og feile. Tillitsbasert ledelse kjennetegnes ved delegert ansvar og myndighet. Foredraget vil forklare nærmere effekten av tillit samt hvordan man utvikler en tillitsbasert kultur.

Tema 2: Bør du ha en gamification-strategi?

Spill er ikke bare lenger for barn og unge, men det er den hurtigst voksende formen for underholdning globalt hos personer over 30. Det investeres globalt ca. 3 milliarder timer i uken på å spille online-spill. Dette er med andre ord et helt naturlig sted å se til om man ønsker å løfte brukeropplevelsen rundt en merkevare eller rundt et produkt.

Les mer: