Borealis-festivalen inntar KMD

Dato & tid
07.03.2018 19:00

Dørene åpnes kl. 18.00. 
Du får kjøpt pizza og drikke i Kafé Munck. 

Sted: Møllendalsveien 61

Lokale komponister, musikkroboter og musikk spilt av Norges beste ensembler vil fenge deg denne onsdagskvelden – bli med på åpningskvelden til Borealis

Publisert 26.02.2018

Griegakademiet – Institutt for musikk har i flere år vært medlem av Borealis, nå videreføres samarbeidet av Fakultet for kunst, musikk og design (KMD). I år har festivalen lagt sitt åpningsarrangement til fakultetets nybygg i Møllendal.

Borealis inntar fakultetet og de åpne rommene med en helaften bestående av nye lyder og ny musikk. La deg drive mellom konserter som interagerer med hjemmesnekrede musikkroboter, lokale komponisters nye visjoner for strykekvartett og frekk og freidig musikk spilt av et av Norges beste ensembler. Studenter fra KMD som har deltatt i kunstprofessor Brandon Labelles Pirate Soundpresenterer resultatet av workshopen i, og rundt fakultetsbygget. 

Les mer om åpningsarrangementet her.

Borealis er en festival for eksperimentell musikk i Bergen. Foregår i år i perioden 7. – 11. mars 2018. Se hele programmet her.