Rasters julemarked

Dato & tid
09.12.2017 11:00 – 10.12.2017 17:00

Sted: Fakultet for kunst, musikk og design, Møllendalsveien 61

Kunst- og designstudentene inviterer til årets julemarked på Fakultet for Kunst, Musikk og Design

Publisert 16.11.2017

Skal du kjøpe julegave til en som har alt? Kunst- og designstudentene inviterer til årets julemarked på Fakultet for Kunst, Musikk og Design. Markedet holder til i vårt nye skolebygg i Møllendalsveien 61. Kom innom og du vil finne julegaver du ikke finner noe annet sted - kortreist, lokal kunst, design og illustrasjon. Vi selger blant annet egenproduserte silketrykk, risotrykk, illustrasjoner, fanziner, julekort og annet visuelt. 

Vi har åpent 11-17 både lørdag og søndag. Gratis inngang.

God jul fra Linjeforeningen Raster ved Fakultet for Kunst, Musikk og Design, UiB!