Maria Valding Seim takker for seg i Design Region Bergen

Foto: Pernille Sommer

– Nå tar jeg fatt på nye eventyr og stoler på at min baby Bergen Design Festival er i trygge hender hos Stine Fantoft Berg som tar over som prosjektleder for festivalen

Publisert 28.06.2017

– En eventyrlig reise er kommet til en ende, nå tar jeg fatt på andre eventyr, sier Maria som etter åtte år i organisasjonen har fått ta del i organisasjonens modning: Fra å være relativt ukjent del av det bergenske næringslivet til hva Design Region Bergen er i dag – det vestlanske designmiljøets fremste talerør og forkjemper. Raff Designuke har vokst opp til å bli den internasjonale Bergen Design Festival, klyngen har oppnådd Arena-status og arbeider nå for NCE, og DT Bergen – Norges eneste tverrfaglige utdanning av sitt slag – går inn i sitt tredje år til høsten. 

– Jeg stoler på at min baby Bergen Design Festival er i trygge hender hos Stine og kan vokse og bli mer selvstendig, sier Maria.

Stine Fantoft Berg har vært ansatt som nettredaktør, prosjekt- og medlemskoordinator i DRB siden januar og tar nå over stafettpinnen som prosjektleder for Bergen Design Festival: – Det har vært gjort et stort og godt arbeid i å etablere designfestivalen både som et samlingspunkt for miljøet, og som pådriver for designs betydelige rolle i alle deler av samfunns- og næringsutviklingen. Jeg har fulgt ivrig med (mer eller mindre) på sidelinjen i alle disse årene, og gleder meg til å ta del i utviklingen videre. Også håper jeg selvsagt at vi kan gjøre Maria stolt. 

For Maria går veien nå til utlandet hvor hun sammen med familien skal fordype seg i en ny kultur. 

Takk for uvurderlig innsats og lykke til videre, Maria!