Alle gode ting er tre: Møt André, årsmøte og sommerfest

Etter fjorårets suksessoppskrift inviterte vi våre gode venner, medlemmer og samarbeidspartnere til treretters program

Publisert 05.05.2017

Dagens startet faglig og sosialt med Møt André nummer 10. På agendaen for denne gang sto presentasjoner av Haltenbanken, Knowit Experience og vårt ferskeste medlem, Halogen.

Her fikk vi lære mer om de tre byråenes kompetanse, spennende prosjekter de arbeider med, og hvor mulighetene ligger for samarbeid med de andre bedriftene i klyngen.

Harald Sævereid, studioleder og designer fra Halogens Stavanger-kontor, presenterer for lydhørt publikum

Deretter var det duket for årsmøte. DRBs styreleder Inge Ådland ønsket møtet velkommen og benyttet anledningen til å rose arbeidet som har vært gjort av medlemmene og administrasjonen i 2016. Etter gjennomgang av protokoll og godkjenning fra årsmøtet tok direktør Monica Hannestad ordet for å orientere om videre strategi, planer og prosjekter. 

Du kan finne referat fra årsmøtet her.

Ta også en titt på den ferske årsmeldingen for 2016 som nå er tilgjengelig på nett. Tusen takk til Reklamekollektivet som har gjort en strålende jobb med utformingen!

Så var det tid for fest! Tapas, bobler og gode venner gjorde kvelden til en suksess. Vi er utrolig heldige og takknemmelige for at denne organisasjonen består av så flotte mennesker som dere! Tusen takk til alle som kom, og en stor sommerhilsen rettes også til de av dere som dessverre ikke hadde mulighet til å feire med oss.