Spennkonferansen 2017

Dato & tid
24.05.2017 08:30 — 24.05.2017 16:30

Sted: Hotel Bristol, Oslo

SPENN 2017 arrangeres av Netlife Research og Laboremus og handler om kundeopplevelse og digitale muligheter i bank, finans og forsikring.

Publisert 05.04.2017

Bank, finans og forsikring må endre seg eller dø! Og nye aktører kommer inn i bransjen på en måte som aldri før har vært mulig. Vi skremmes og frydes over trender som at roboter overtar for mennesker, blockchain endrer hele bransjen, PSD2 vil redusere dagens banker til infrastruktur og nye fintech-startups tar nye roller i bankenes verdikjede. Det er på tide å lære av de som virkelig får til noe - de som klarer å gjøre noe med det som egentlig betyr noe - selve kundeopplevelsen.

På SPENN får du konkrete eksempler og verktøy fra folk som har fått det til. Nok snakk! Kom til SPENN!

Spørsmål? Send oss en e-post på kurs@netliferesearch.com
 

Les mer og se programmet: