Møt André 10, årsmøte og sommerfest

Dato & tid
04.05.2017 14:00 — 04.05.2017 21:00

Sted: Mellomrommet 2.etg hos BTO på Vitensenteret i Thormøhlensgate 51.

God stemning på fjorårets sommerfest hos vår gode samarbeidspartner PwC i Sandviken.

Vi ønsker deg velkommen til Møt André nummer ti, årsmøte og – ikke minst – vår årlige sommerfest!

Publisert 03.04.2017

Tro det eller ei – det nærmer seg sommer! Og 4. mai inviterer vi til kombinert Møt André, årsmøte og sommerfest.

Velkommen til Møt André kl 14, deretter går det slag i slag til lysene slukkes kl 21. Det vil bli servering underveis så ingen skal trenge å gå sultne. Vi gleder oss!

Program

14:00 Velkommen
14:30 – 16:15 Møt André 10. Se info om deltakerne under.
16:30 – 17:15 DRB Årsmøte – se agenda for årsmøtet her.
17:30 – 21:00 Sommerfest med tapas og forfriskninger

Haltenbanken Haltenbanken

Haltenbanken er et reindyrket og ambisiøst designbyrå som utvikler sterke identiteter der du trenger å være synlig: digitalt, trykksaker, interiør eller byrom. Haltenbanken tror på design som engasjerer, informerer og inspirerer – gjennom tett dialog sørger de for å gi kunden riktig oppmerksomhet.

Nettside

Halogen Halogen

Halogen er et Stavanger- og Oslo-basert designbyrå som spesialirer seg på tjenestedesign, brukeropplevelser, digitale løsninger og kritiske systemer. Byrået jobber tett med kunden og setter sammen team på tvers av ulike designdisipliner. Målet er løsninger som gir kunderne mer fornøyde brukere og ansatte, økt konkurransekraft og bedre inntjening.

Nettside

Knowit Experience Knowit Experience

Knowit Experience er et av Nordens ledende kommunikasjons- og teknologibyrå, med virksomhet i fire land. Gjennom målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, hjelper de bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter å nå sine forretningskritiske mål.

Nettside

Pracademy Pracademy

Pracademy driver undervisning i innovasjonsmetodikk med fokus på Design Thinking og praktisk læring. Gründer Federico Lozano har bakgrunn fra Design Thinking-miljøet ved Standford University og er akademisk leder ved DT Bergen.

Nettside