Bergen Awards 2016

Dato & tid
24.02.2017 00:00 — 24.02.2017 00:00

Sted: Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen

– Vi trenger å løfte frem personer, organisasjoner og bedrifter som bidrar positivt til byen vår, sier daglig leder i Bergensmagasinet, Vegard Sletten, som nå lanserer Bergen Awards 2016

Publisert 31.01.2017

– Bergen Awards skal være et arrangement i forlengelsen av ideen bak Bergensmagasinet, sier Sletten og viser til publikasjonens visjon: «Å løfte frem gründere, talenter, og for øvrig alle menneskene som bor i verdens vakreste by».

– Vi har en svært levende by med utrolig mange dyktige folk, enten det er innen musikk, kultur og design eller reiseliv, idrett og næring. Alle er veldig flinke på det de gjør innen sine egne rammer, sier han videre.

– Det vi mangler, er at vi én dag i løpet av året kommer sammen og løfter frem alle disse. Sammen er vi sterke, og alle har glede av en by som går bra.

Prisseremonien arrangeres på Radisson Blu Royal Hotel (Bryggen) fredag 24. februar kl. 19. 

Totalt skal det deles ut elleve priser. Ni av dem er innenfor næringsliv, idrett og kultur, der det handler om å trekke frem de mest fremtredende innen hver kategori.

Les også: Bergen Awards 2016: Vi kårer Årets Designer

Design Region Bergen har sammen med Reklamekollektivet, Haltenbanken, Backelite og Fakultet for kunst, musikk og design ved UiB kommet frem til en verdig vinner og to hederlige omtaler innenfor kategorien Årets Designer. Prisen vil bli delt ut av direktør Monica Hannestad under prisseremonien.

Les også: Per Finne og Arven står bak prisstatuett inspirert av de syv fjell

Blant de andre prisene som skal deles ut er Årets Gründer (av Nyskapingsparken), Årets Artist/band (av Bergen Live), Årets Kulturbegivenhet (av Ole Bull Scene), og Årets bedrift (av Bergen Næringsråd).

Det skal også deles ut to priser i åpne kategorier. Årets hederspris tildeles en person som over en årrekke har vært i front på sitt område, mens Årets ildsjel går til en person som har vist stor hjertevarme.

Les mer om Bergen Awards på Bergensmagasinet.no