Brak 20 år – Jubileumsfest med konserter

Tid
28.04.2017 19:00

CC: 100,-

Sted: Landmark (begge etasjer)

I 2017 markerer Brak 20 års jubileum. Gjør deg klar for fest og konserter. Vi kan garantere deg at dette er noe du ikke vil gå glipp av!

20 års jubilant
Det er kanskje vanskelig å tro, men i år markerer vi at det er tyve år siden Brak sin spede begynnelse. Den gangen ble vi etablert som BRAK; Bergen Rocke AKtører, nå er vi bare Brak, men samtidig så mye mer.

Intet jubileum uten å vise frem sin historie, samtidig er vi opptatte av å vise hva vi er og hvordan vi ser for oss veien videre. Vår jubileumsmarkering vil være farget av hva vi gjør for våre medlemmer i praksis. Dette blir en heidundranes festkveld, med konserter, DJ’s og topp stemning i alle ledd! Alle er velkomne!

Mer informasjon kommer, men en del hemmelighold blir det.