Tilbake til alle arrangementer

Designfrokost: Verksted som verktøy for involvering og samskaping

Designfrokost: Verksted som verktøy for involvering og samskaping
Er du interessert i designfaget - og nysgjerrig på hvordan Bergen kommune jobber med designdrevet innovasjon? Bli med på Designfrokost tirsdag 13. juni, og lær mer om hvordan metoder fra designfaget gir nyskapende, nyttige og bærekraftige tjenester for både innbyggere og ansatte i kommunen. Frokosten er arrangert av Bergen kommunens DesignLab.

Tid og sted
Tirsdag 13. juni, 08:15-10:00.
NorA, Industrihuset på Møhlenpris, Bredalsmarken 15/17

Pris
Gratis og åpent arrangement, men påmelding kreves


Program
08.15-08:45   Dørene åpner, frokost og mingling
08:45-08:50   Velkommen ved DesignLab
08:50-09.05   Innlegg ved Line Sætre Skarstein, Bergen kommune
09:05-09:20   Innlegg ved Anne Karine Aspholt Monsen, Bergen kommune
09.20-09:50   Om å lage verksteder - kreativ økt!
09:50-10:00   Avslutning


Om DesignLab
DesignLab er en avdeling i Ansattservice i Bergen kommune som består av ansatte med faglig bakgrunn innenfor blant annet tjenestedesign, design thinking og UX-design.

DesignLab skal være en pådriver for at prinsippene for designdrevet innovasjon etableres som en sentral metode for kommunens tjenesteutvikling. Gjennom å arrangere designfrokoster ønsker vi å skape en arena der ansatte som er interessert i designfaget kan møtes, få inspirasjon og lære mer.


Om Line 
Jobber som prosjektleder i Smart omsorg i Byrådsavdeling for helse og omsorg. Erfaren organisasjonsutvikler, ganske fersk designtenker. 

Line jobber i prosjektet FLYT – helhetlig pasientforløp på Bergen legevakt. Prosjektet skal jobbe med det gode pasientforløpet for Bergen legevakt – sett både med pasientenes og medarbeidernes øyne. Innlegget vil ha fokus på hvordan vi har fått frem medarbeiderstemmen i en travel klinikkhverdag der ingen egentlig har tid til å være med å utvikle.

På fritiden finner du mest sannsynlig Line omgitt av et lykkelig kaos - en hund, to katter, og tre barn. Eller med hodet i kjøkkenhagen. 

Om Anne Karine
Stolt kommuneansatt og rådgiver for innovasjon og tjenestedesign i Etat for hjemmebaserte tjenester og prosjektleder for Aldringshuben. 

Aldringshuben sin arbeidsmetodikk er å involvere og samskape med de som har skoene på. Innlegget vil ha fokus på hvordan de har gjort det i sine prosjekter.

På fritiden er Anne Karine sannsynligvis med familien sin, på reise eller på tur til den nye hytten ved sjøen. Anne Karine kom tilbake fra reise til Japan i mars, og kan ikke vente på å reise tilbake.

Forrige
Forrige
9. juni

Hvordan samarbeide når utfordringen er kompleks?

Neste
Neste
14. juni

NR.17 Futurebuilt - hva med innsiden?